26 abril, 2018

FOSCA FILMS

FoscaFilms és un estudi de creació i producció audiovisual, fundat per David Ciurana el 2008 a Barcelona, que desenvolupa, produeix i financia pel·lícules cinematogràfiques, televisió i continguts digitals de qualitat, arriscats i provocatius per a tot tipus de públic.

FoscaFilms produceix mitjançant vàries empreses com Good Machine Films, Recording Movies i FoscaTV, la divisió centrada en la producció de continguts per a televisió. A més FoscaFilms també és sòcia de Ambar Pictures, la joint-venture amb Life&Pictures i Gaia Audiovisual per a la producció de films i sèries de tv d’alt pressupost i alta capacitat de difusió.

FoscaFilms ha produït 4 llargmetratges: Formentera Lady, de Pau Durà; Blue Lips, de Nacho Ruipérez entre d’altres: Fill de Caín, de Jesús Monllaó i Todo está en el aire, de David Ciurana i Ángel Penalva. També ha produït una sèrie documental per a televisió, Fiestas Worldwide i 9 curtmetratges. Les properes produccions de FoscaFilms inclouen: Toscana y Pájaros, escrit i dirigit per Pau Durà, 7 1/2, un thriller proper al cinema negre, i Take Over, un film de terror.

FoscaFilms també dóna serveis de producció audiovisual a través de Fosca Film Services i de finançament amb Fosca Capital; també participa a un nou projecte tecnològic, Playtheatres.com, un servei de VOD especialitzat en les arts escèniques.