26 abril, 2018

FOSCA FILMS

FoscaFilms és un estudi de creació i producció audiovisual, fundat per David Ciurana el 2008 a Barcelona, que desenvolupa, produeix i financia pel·lícules cinematogràfiques, series de televisió i continguts digitals de qualitat, arriscats i provocatius per a tot tipus de públic. Fosca’s «filmmaker-driven content» motto té com objectiu col·laborar amb artistas emergents i consolitats per realitzar els seus projectes.

Amn la missió d’innovar i sorprende amb els seus continguts, Fosca opera amb les següents divisions: Film, Television, Branded&Services, Financing. A més Fosca produeix mitjançant vàries empreses: Good Machine Films, Recording Movies i FoscaTV, la divisió centrada en la producció de continguts per a televisió. A més FoscaFilms també és sòcia de Ambar Pictures, la joint-venture amb Life&Pictures i Loto Films per a la producció de films i sèries de tv d’alt pressupost i alta capacitat de difusió.

FILM

FoscaFilms ha produït 6 llargmetratges: Coses a fer abans de morir, de Miguel Llorens i Cristina fernàndez; La Influencia, de Denis Rovira, Formentera Lady, de Pau Durà; Blue Lips, de Nacho Ruipérez entre d’altres: Fill de Caín, de Jesús Monllaó i Todo está en el aire, de David Ciurana i Ángel Penalva. També ha produït una sèrie documental per a televisió, Fiestas Worldwide i 9 curtmetratges. Les properes produccions de FoscaFilms inclouen: Toscana y Pájaros, escrit i dirigit per Pau Durà, 7 1/2, un thriller proper al cinema negre, i Take Over, un film de terror.

TELEVISIÓ

A través de la nuestra división de televisión hemos producido la serie documental Fiestas Worldwide para Fox Channels

BRANDED & SERVICIES AND FINANCING

FoscaFilms crea continguts (videos, commercials) per marques i agències, grups musicals, companyies de teatre, etc. així com serveis de producció amb la nostre divisió de Branded & Services.

També oferim serveis de assessorament de finançament i inversió mitjançant la nostra divisió de Financing.