26 abril, 2018

FOSCA FILMS

FoscaFilms és una empresa de creació audiovisual, fundada per David Ciurana el 2008 a Barcelona, que desenvolupa, produeix i financia pel·lícules cinematogràfiques, televisió i continguts digitals de qualitat, arriscats i provocatius per a tot tipus de públic.

FoscaFilms també produceix mitjançant altres empreses filials o de les que és sòcia com Good Machine Films, Recording Movies i FoscaTV, la divisió centrada en la producció de continguts per a televisió.

FoscaFilms també és sòcia de Ambar Pictures, la joint-venture amb Life&Pictures i Gaia Audiovisual per a la producció de films i sèries de tv d’alt pressupost i alta capacitat de difusió.

FoscaFilms ha produït 4 llargmetratges: Formentera Lady, de Pau Durà; Blue Lips, de Nacho Ruipérez entre d’altres: Fill de Caín, de Jesús Monllaó i Todo está en el aire, de David Ciurana i Ángel Penalva. També ha produït una sèrie documental per a televisió, Fiestas Worldwide i 9 curtmetratges. Les properes produccions de FoscaFilms inclouen: Pájaros, escrit i dirigit per Pau Durà, 7 1/2 escrit per Jaume Barrull i Take Over, un film de terror.

                                                                                            

C/Pallars 85, 6º 6ª 08018 Barcelona
foscafilms@foscafilms.net
+34 93 639 54 37