‘Formentera Lady’ Al 21 Festival de Málaga

Estem encantats de comunicar que el llargmetratge ‘Formentera Lady‘ ha estat seleccionat en la Secció Oficial del 21 Festival de Màlaga que se celebrarà entre el 13 i el 22 d’abril.

 

‘Formentera Lady’ és l’òpera prima de Pau Durà i està protagonitzada per José Sacristán, Sandro Ballesteros, Jordi Sánchez i Nora Navas. Està produïda per Fosca Films i Sunrise Picture, en coproducció amb La Perifèrica Produccions i Good Machine Films. La pel·lícula compta amb la producció associada de TV3 i Telespan, amb la col·laboració de l’ICEC, IVAC, Consell Insular de Formentera i Agència de Turisme de les Balears, a més de la participació de RTVE, TV3, va apuntar Mitjana i IB3.

El llargmetratge ‘Formentera Lady’ explica la història de Samuel, un hippie dels 70 que va arribar a la Formentera i allà segueix. Viu sense llum en una casa a la platja i toca el banjo en un garito. Un dia rep la visita de la seva filla Anna i del seu nét Marc. Desocupada des de fa temps, ha acceptat una feina a França que l’obliga a anar-se’n sola. Després d’un primer rebuig del vell hippie, la seva filla li suplica que l’ajudi, ni que sigui per una vegada a la vida. El fràgil i excèntric hippie decideix fer-se càrrec del seu nét, relació que li provoca un retorn a un passat amb algunes ombres. Un viatge crepuscular que serà, a la vegada, esperançador i iniciàtic.

Las españolas ‘Formentera Lady’ y ‘Las distancias’, la cubana ‘Los buenos demonios’ y la argentina ‘La reina del miedo’, en sección oficial del 21 Festival de Málaga

Festival de Málaga presenta los contenidos de su 21 edición, del 13 al 22 de abril de 2018

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *