‘La Influencia’ se estrena el 21 de Juny a tota Espanya.

“La Influencia”, òpera prima del director Denis Rovira s’estrena el 21 de juny en cinemes de tota Espanya. És una producció de Nadie Es Perfecto i Recording Movies, amb la participació de RTVE.  David Ciurana és coproductor del film per a Recording Movies.

“La Influencia” és adaptació de la novel·la homònima de Ramsey Campbell. Protagonitzada per Emma Suárez, Manuela Vellés, Alain Hernàndez i Maggie Civantos és una història de suspens i terror entorn del pes dels llaços familiars,

A “La Influencia”, l’Alicia torna a la sinistra mansió de la qual va fugir sent una nena – una llar que mai havia albergat infàncies felices – convertida ara en una jove mare de família. Acompanyada pel seu marit i la seva filla de nou anys, Nora, l’Alicia busca refer la seva vida mentre es veu obligada a enfrontar-se a un passat que creia enterrat i a un cos que es resisteix a morir: el de Victoria, la possessiva matriarca de la família, qui ha caigut en coma profund i sobreviu connectada a una màquina, i per la qual la petita Nora sent una fascinació malsana.

Us deixem el poster definitiu.

Aquí us deixem l’enllaç per a poder visualitzar el trailer fent click aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *